Laura Escanes i Risto Mejide desmentixen els rumors d'embaràs

La 'influencer' i el publicista deixen clar en un comentari a l'Instagram que tot és mentida
Laura Escanes i Risto Mejide han desmentit els rumors d'embaràs | Instagram

 

Segons ha avançat 'La Coctelera', Laura Escanes i Risto Mejide han tardat molt poc a desmentir els rumors recents sobre un possible embaràs de la jove model i 'instagramer' i del publicista, presentador i escriptor. Les alarmes han botat quan, fa uns dies, Laura Escanes va publicar una foto al seu perfil d'Instagram d'ells dos fent-se un bes. Al peu de foto hi va escriure el hashtag #toelrrato, que la parella utilitza habitualment per referir-se a la seua relació a les xarxes socials.

 

Risto Mejide no va dubtar a comentar aquesta foto amb tres emoticones: una cara amb ulleres de sol, una xica i un bebé. En aquell moment va botar l'alarma i la gent va començar a felicitar la parella pel fill que, semblava, els portaria el 2019. Els mitjans de comunicació també es van assabentar de la notícia.

 

 

«Julio, tu i jo»

Després del missatge que va fer esclatar d'eufòria els seguidors de la parella, Escanes va respondre el missatge de Risto amb un «Julio, tu i jo» i una emoticona d'un cor. Julio és el fill de huit anys que Mejide té en comú amb la presentadora Ruth Jiménez, amb qui va tenir una relació des del 2008 fins al 2014.

 

Així la model de 22 anys va desmentir que estiguera embarassada. Encara que per deixar-ho més clar, va afegir el comentari següent: «No estic embarassada! La tele no sempre diu la veritat», fent referència a les notícies que s'havien començat a publicar al respecte. Risto Mejide, per la seua part, va afegir: «Que tot és mentida».

 

Escanes i Mejide deixen clar en un comentari d'Instagram que tot és mentida | Instagram

 

 

L'home de la seua vida

Mejide és molt actiu a les xarxes socials, igual que Escanes, i alguna vegada ha publicat imatges on apareix el seu fill, Julio. Sempre amb l'etiqueta #ElHombreDeMiVida, el publicista, presentador i escriptor mostra l'amor que sent pel seu fill. Laura Escanes també es porta molt bé amb ell, encara que al principi tenia por, segons confessa. Ara, en canvi, li és impossible imaginar-se la vida sense Julio, tal com mostra la fotografia que va publicar Risto al seu Instagram el 30 d'abril:

 

No són els primers rumors d'embaràs

Malgrat la joventut d'Escanes, no és la primera vegada que corren rumors sobre un possible embaràs. Fa un any, els mitjans de comunicació del cor van publicar que la parella, casada el maig de 2017, podria estar esperant un bebè.

 

Aleshores, Escanes va publicar una fotografia en què mostrava un tatuatge d'una rosa al seu braç i acompanyava la imatge amb la frase «La sorpresa arribarà a l'abril». Els mitjans van sospitar que aquesta sorpresa podria ser el seu primer fill en comú, però finalment va resultar ser la publicació del seu primer llibre, 'Piel de letra', el 23 d'abril, coincidint amb Sant Jordi.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!