Linda Evangelista confessa que viu reclosa després de ser “brutalment desfigurada”

La canadenca, de 56 anys, es va sotmetre fa cinc anys a un tractament que li ha deformat, i ara té previst presentar una demanda
En els últims anys, la supermodelo Linda Evangelista va ser la gran absent dels retrobaments que van protagonitzar altres coetànies, com Claudia Schiffer o Cindy Crawford, entre altres. I ha sigut ara a través del seu compte d'Instagram, quan la canadenca ha confessat els motius pels quals porta apartada de la vida pública des de fa un lustre.


“Hui faig un gran pas per a esmenar un mal que he patit i guardat per a mi durant més de cinc anys”, comença el seu post en una xarxa social. A poc a poc va explicant que va quedar “brutalment desfigurada pel procediment CoolSculpting de Zeltiq, que va fer l'oposat al que havia promés”.

“Va augmentar i no va disminuir les meues cèl·lules de greix i m'ha deixat permanentment deformada, fins i tot després d'haver passat per dos doloroses i infructuoses cirurgies per a corregir-ho”, detalla la supermodel sobre el seu fallit tractament estètic. "He desenvolupat hiperplàsia adiposa paradoxal, o HAP", detalla.

“No sols ha destruït la meua manera de vida, sinó que m'ha fet caure en un cicle de profunda depressió, tristesa i el més profund auto menyspreu”, reconeix Evangelista, que anuncia que prendrà accions legals. “Estic tan cansada de viure així. M'agradaria poder eixir per la porta amb el cap alt, a pesar que ja no semble jo mateixa”, afig.


Després de la seua revelació ha rebut el suport d'altres companyes de professió amb les quals va compartir passarel·la, com Naomi Campbell i Christy Turlington, que li van professar el seu afecte.


Linda Evangelista ha fet esta confessió davant les seues més de 900.000 seguidors en les xarxes socials, on no publica imatges seues del seu aspecte actual, sinó que normalment comparteix fotografies de fa anys o de moments en les quals ella no posa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor als 89 anys Melvin Van Peebles, icona del cinema afroamericà" "Ángel Cristo: 'Mataria a la persona que va abusar de la meua germana'"