INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Lucía Rivera posa a prova la censura d'Instagram amb una mamella

La model ha publicat una fotografia en què es veu un mugró
Lucía Rivera li ha pegat foc a les xarxes | INSTAGRAM

 

Lucía Rivera és una de les models espanyoles amb més difusió i interés actualment, a causa, principalment, d’esta mantenint una relació sentimental amb el pilot de motociclisme Marc Márquez, a més de per ser filla de l’extorero Cayetano Rivera.

 

Però, professionalment parlant, la model està imparable i té molts projectes en marxa; precisament, Lucía ha compartit una fotografia en el seu perfil d’Instagram d’un reportatge que vorà la llum en breu i que ha generat furor en les xarxes.

 

La imatge que li ha pegat foc a les xarxes és per un reportatge fotogràfic

La fotografia en qüestió mostra, gràcies a l’ajuda d’un joc d’ombres, el tors superior de la model completament nuet mostrant, a més, la silueta d’un mugró. Tot i que Lucía Rivera no ha volgut revelar cap pista sobre el reportatge fotogràfic al que pertany la citada fotografia, ha transcendit des de diferents mitjans que és pel magazín ‘La moda en las calles’.

 

La imatge amb què han cremat les xarxes | INSTAGRAM

 

D’esta manera, la model ha posat a prova la censura d’Instagram, que ben prompte podria eliminar-li la imatge com ja ha passat en altres ocasions amb les imàtgens despullades que es mostren en la citada xarxa social. D'altra banda, la fotografia ha generat una gran impressió entre els internautes, i la xarxa ha esclafit en floretes, inundant-se de comentaris positius sobre la instantània, que ha fascinat als seus seguidors: «De les fotos més boniques que has publicat», «La veritat és que eres un fenomen. Quina foto més preciosa».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!