Luna Serrat, periodista, influencer i neta de Joan Manuel Serrat

La jove de 21 anys és tendència en les xarxes socials.

Ha nascut una nova estrela mediàtica, Luna Serrat, la neta del cantant Joan Manuel Serrat. La jove de 21 anys ja és tota una influencer amb més de 40.000 seguidors en Instagram.

La moda com a principal passió de Luna Serrat

La neta major de Serrat és una apassionada de la moda, les últimes tendències, els viatges, la fotografia i la música. Uns entreteniments que compartix amb altres rostres coneguts del panorama social. Entre el seu grup d'amics destaquen Anita Matamoros, Anna Ferrer (primogènita de Paz Padilla) i Andrea Molina (filla de Lydia Bosch).

Luna Serrat pretén ser una bona comunicadora

La jove és graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat CEU San Pablo. Luna no és cap desconeguda dins del món de la comunicació, ja que l'any 2017 va formar part de l'equip de Cadena Dial i 'Los 40', emissores a on va fer les seues pràctiques universitàries. En eixos dos mitjans va ser l'encarregada de realitzar faenes de producció, redacció i locució.

Un nou clam en Instagram

Luna és filla del productor audiovisual Queco Serrat i té una germana menuda de 17 anys. La jove té l'objectiu d'iniciar-se dins del món de la comunicació, passos molt similars als de son pare. La influencer ha arribat a la popularitat en les xarxes socials gràcies al seu contingut en Instagram, a on penja diàriament fotografies mostrant el seu estil de vida.

Luna també és una apassionada de la moda, en les publicacions que fa des del seu perfil d'Instagram mostra contínuament els models que tria per a disfrutar dels millors plans i exposa, a més, les últimes tendències de moda.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😱🚨 La terrible sorpresa de Carmen Borrego en tornar a sa casa" "💔 MIKI NADAL: el duríssim colp que afectarà durament la seua vida sentimental"