Paz Vega revoluciona Instagram amb una foto en 'topless' en Los Ángeles

L'actriu també a volgut pronunciar-se en les xarxe sobre la sentència de 'La Manada'.
Paz Vega en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Paz Vega és una de les actrius espanyoles més prolífiques i una de les poques capaces de trencar fronteres i obrir-se les portes de l'exigent indústria de Hollywood. Després de passar dos anys en Espanya –va tornar el 2017 per diferents motius– l'actriu torna amb força apareixent en produccions com 'Rambo V' o 'Emperor', tot i que amb papers secundaris.

La sevillana viu entre Madrid i Sevilla però ha de viatjar de forma regular a los Angeles per a seguir sumant triomfs a la seua carrera cinematogràfica. En un dels seus pocs moments de pausa, ha volgut compartir una foto en Instagram que de poc no posa en alerta la censura de la xarxa social. Es tracta d'un sensual topless que ja porta més de 10.000 «m'agrada» i més d'un centenar de comentaris.

L'actriu enyora els Estats Units...

En la fotografia, Paz acompanya un missatge molt breu però carregat de significat: «Missing L.A.». I és que, com ja hem comentat, l'actriu és una més del firmament de Hollywood, un lloc que ha acabat convertint en sa casa.

...però no oblida Espanya

D'altra banda, l'actriu ha volgut pronunciar-se sobre un dels temes d'actualitat: la sentència de La Manada. En una imatge que porta més de 15.000 reaccions podem llegir: «Ja ho vam cridar totes i, efectivament: va ser violació».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues si! Fue una VIOLACION en toda regla.. Así que estos impresentables que se hacen llamar a sí mismos #lamanada o lo que es lo mismo #violadores , van a pasar una temporadita en la carcel... Una batalla vencida pero aún queda mucha lucha por delante #yositecreo #noesno

Una publicación compartida de Paz Vega (@pazvegaofficial) el 21 Jun, 2019 a las 1:41 PDT

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les conseqüències per a la mestra denunciada per agredir 1 xiqueta de 10 anys" "L’infern dels treballadors de la boda de Pilar Rubio i Ramos: «Ens van tractar com gossos»"