Gloria Camila presumix de solteria i ensenya el cos en Instagram

La filla d'Ortega Cano ha reaparegut en Instagram amb una foto molt suggerent
Gloria Camila publica unes fotografies en Instagram d'allò més suggerents | INSTAGRAM

 

Una de les ruptures més sonades d’este estiu, la protagonitzada per Glòria Camila Ortega i Kiko Jiménez, ha sigut prou polèmica per les suposades infidelitats que hi ha hagut entre l’exparella. Mentre Kiko Jiménez ha estat el centre de les entrevistes exercint el paper de víctima, Gloria Camila no s’ha pronunciat al respecte en cap moment i s’ha mantingut en un discret segon pla, sense fer cap classe de declaració sobre la seua ruptura, i s’ha volgut centrar en la seua nova vida com a soltera.

A això es suma el fet que Kiko Jiménez pareix haver-se refet molt ràpidament de la seua ruptura, i ja té nova parella, Sofía Suescun, amb qui mostra la seua passió contínuament a través de les xarxes socials. A la filla d’Ortega Cano, en canvi, no se l’ha vist tan prolífica en les xarxes durant estes últimes setmanes, al contrari, ha preferit disminuir el volum de publicacions i no ha estat tan activa; ara bé, quan ha publicat alguna imatge, ha sigut del tot contundent i amb indirectes al seu ex.

 

Kiko Jiménez presumix de parella, Gloria Camila presumix d'ella mateixa

Recentment, Kiko Jiménez presumia de viatge apassionat amb Sofia Suescun, i amb un toc fins i tot d’exhibicionisme, la parella mostrava imatges d’ells dos besant-se apassionadament en un mar d’aigües cristal·lines. Per altra banda, Gloria Camila, ha publicat unes fotografies molt diferents, centrades en ella mateixa i en la seua nova etapa vital.

 

Kiko Jiménez i Sofia Suescun en un dels seus viatges apassionats | INSTAGRAM

  

Les imatges que acaba de publicar Gloria Camila tampoc han deixat indiferent a ningú, ja que en elles es mostra tal com és, una dona segura d'ella mateixa. En una d’elles es mostra en roba interior i en l’altra apareix vestida només amb uns pantalons curts i tapant-se les mamelles estratègicament amb el monyo. Amb un títol de la imatge molt revelador, la filla d’Ortega Cano ha deixat clar que ha canviat: «Jo tenia una part dolça. Me l’he menjat».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera, amenaçat de mort, obligat a prendre una dificilíssima decisió" "Karmele se sincera sobre la pitjor experiència: «Se'm va acostar més del compte»"