Gloria Camila i Kiko Jiménez posen punt final a la seua relació entre rumors d’infidelitat

Si bé el detonant de la ruptura hauria sigut el flirteig entre Jiménez i Sofia Suescun, ara ha saltat a la llum que la filla de Rocío Jurado també hauria enganyat a la seua parella amb dos tronistes de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’
Gloria Camila i Kiko Jiménez posen punt final a la seua relació entre rumors d’infidelitat | València Diari

 

«Gloria, ja no estic enamorat de tu». Amb estes dures paraules, Kiko Jiménez posava punt final a la relació que mantenia des de feia quatre anys amb Gloria Camila Ortega. Una notícia que, si bé caia com una autèntica bomba entre la premsa del cor, tampoc ha suposat una gran sorpresa, sobretot després de la participació de la parella en el reality ‘Supervivientes’ l’any 2017.

I és que, després dels constants moments de tensió i les enganxades monumentals que van protagonitzar, la parella va ser qualificada de ‘tòxica’ per part de molts col·laboradors. Una toxicitat que, finalment, ha acabat enverinant i matant la relació, tot i que l'ombra real que plana sobre la ruptura és una altra: la de la infidelitat.

Sofia Suescun, presumpta culpable de la ruptura

En un primer moment, els rumors sobre un possible engany de Kiko a la filla d’Ortega Cano van adquirir un paper protagonista i, fins i tot, va eixir a la llum el nom de la presumpta culpable: l’experta en realities Sofía Suescún, amb qui Jiménez compartix una estreta relació d’amistat.

Els comentaris que Kiko i Sofía han intercanviat últimament per xarxes socials només han conseguit fer créixer les sospites. I és que el col·laborador televisiu va compartir una fotografia totalment despullat acompanyada del següent text: «Hui estic graciós, i tu?».

Una pregunta a la que va respondre Sofía a través d’un comentari que deia «fins a quina hora ho estàs?». «24/7», va respondre l’exconcursant de ‘Supervivientes’.

Rocío Flores: «No tens vergonya ni valors»

L’intercanvi de paraules es va produir només tres dies després que l’exparella de Gloria Camila publicara una fotografia en Instagram a on apareixia amb Suescun. Però la cosa no va quedar ací ja que, segons arreplega ‘Informalia’, Kiko i Sofía van abandonar una festa junts pocs dies arrere.

Per tot això, la família de Gloria Camila no ha dubtat en eixir en la seua defensa immediatament, després que es fera pública la ruptura. Rocío Flores, neboda de la filla de Rocío Jurado i una de les seues millors amigues, va enviar el següent missatge a Kiko: «No tens vergonya ni valors, després de com t’hem tractat en esta família».

Kiko explica la seua versió dels fets

L’exparella de Gloria Camila no ha aguantat més, i ha aprofitat la seua col·laboració en ‘MYHYV’ per a explicar la seua versió de la ruptura. I és que, segons ha fet patent este divendres, qui realment hauria sigut infidel és, precisament, la filla de Rocío Jurado.

En eixe sentit, cal destacar que els problemes entre Kiko i Gloria vindrien de lluny. Concretament, des que el col·laborador televisiu decidira comprar una casa per als dos i es gastara un dineral en adaptar-la a les necessitats de la seua exnóvia. Però, per algun motiu desconegut, Gloria Camila va preferir llogar una altra casa per a viure a soles.

Eixe fet, unit a les contínues baralles que tenien a causa dels zels de la filla d’Ortega Cano, van anar desgastant la relació fins al punt que Kiko ja no podia més. Però l’exconcursant de ‘Supervivientes’ encara no havia tirat l’autèntica bomba: Gloria Camila li hauria sigut infidel, com a mínim, un parell de voltes.

Gloria Camila hauria sigut infidel a Kiko diferents voltes

Tal com va relatar en el plató de ‘MYHYV’, «em vaig assentar a parlar amb gent del seu entorn i em van contar, amb pèls i senyals, una gran quantitat d’infidelitats d’ella», afirmant que, fins i tot, «tinc proves d’això».

Tot seria un pla de Gloria Camila per a netejar la seua imatge |  València Diari

 

Els noms dels altres protagonistes serien dos extronistes del programa: Albert Barranco i Manu Lombardo, este últim, emparellat amb Susana Megan des de l’any 2015. Amb tot, l’actual nóvia de Manu ha assegurat que se sent tranquil·la i seguix confiant en la seua parella.

Tot seria un pla de Gloria Camila

Si bé no podem saber fins a quin punt és de veres eixa informació, la veritat és que Nagore Robles va deixar entrevore que Kiko Jiménez no anava errat. «Una volta et vaig preguntar que, si algun dia Gloria t’era infidel, voldries saber-ho. Em vas respondre que no», deia la col·laboradora mostrant-se prou més enigmàtica.

Però l’exparella de Gloria Camila no es va quedar ahí, i va assegurar que tot és un pla de la filla de Rocío Jurado per a netejar la seua imatge. «És una cosa que està promovent Gloria amb un interès: que no se sàpia tota la veritat. Està mentint a terceres persones perquè vol vendre una cosa al públic que no és real», concloïa l’exconcursant de ‘Supervivientes’. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban complix un dels seus somnis i conseguix la seua foto més desitjada" "Ix a la llum una fotografia de la nova parella d'Anita Matamoros"