Montse Suárez, l'advocada de 'Sálvame', opina contra Rocío Flores: No hauria d'estar en un plató

L'advocada no es mossega la llengua i opina obertament sobre el conflicte familiar dels Flores-Carrasco en una entrevista que ha concedit

La lletrada, Montse Suárez, s'ha convertit en un dels rostres més populars de Telecinco arran de la seua participació en alguns programes de 'Sálvame' i 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. L'advocada, especialitzada en assumptes de família, ha aportat el punt de vista legal a l'esquinçador relat que la filla de Rocio Jurado va compartir davant milions d'espectadors després de més de vint anys de silenci. Ara, Montse Suárez ha concedit una entrevista a la revista 'Diez Minutos' que no deixa indiferent a ningú, en ella ha parlat sense embuts sobre la família Flores-Moreno, mostrant-se poc crítica amb alguns dels seus membres més rellevants.

Assenyala que Rocío Flores hauria de recórrer a teràpia psicològica

L'advocada assegura al llarg de l'entrevista que pot entendre a Rocío Carrasco quan esta assenyala que no està preparada per a trobar-se de nou a la seua filla Rocío Flores, perquè "veu en ella al monstre" arran del trauma que li va ocasionar el suposat maltractament físic i psicològic al qual Antonio David Flores l'hauria sotmés. A més, considera que la jove tampoc està llesta per a reunir-se amb la seua mare, i que abans que l'acostament es produïsca, hauria de recórrer a teràpia psicològica. "No està preparada per a carregar-se les seues referències, que són el seu pare i Olga Moreno", sentència Montse Suárez.

A més, la lletrada es mostra crítica amb la presència de Rocío Flores en televisió, i considera que no hauria de tenir un altaveu en espais tan potents com pot ser 'El programa de Ana Rosa'. "Jo el que no hagués permés és que la filla, Rocío Flores, estigués en un plató, tampoc que quan Olga Moreno guanya 'Supervivientes' permeten que els dos fills de Rocío Carrasco diguen que és la millor mare", reflexiona Montse Suárez en la seua entrevista amb la revista 'Diez Minutos'. Però l'advocada va molt més enllà, i s'atreveix fins i tot a jugar amb la possibilitat que Antonio David i la seua dona se separen.

Suárez pensa que Antonio David Flores y Olga Moreno acabaran separant-se

Montse Suárez creu que el relat de Rocío Carrasco en contra del malagueny podria haver afectat el seu actual matrimoni, i no descarta que en el futur es produïsca una separació. "M'hauria agradat veure la cara d'Olga quan ha tingut coneixement dels fets que va exposar Rocío Carrasco en la docuserie, i sobretot veure si es divorcia o no d'Antonio David", apunta en l'entrevista.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco revela la conversa entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja en Cantora" "Kiko Rivera deixa de seguir a Anabel i Isa Pantoja en xarxes socials"