La nova polèmica de Maite Galdeano amb els diners que li pot eixir cara

La pròxima concursant de 'La caja fuerte' mai ha tingut pèls a la llengua
Maite Galdeano viu dels diners de la seua filla | València Diari

Maite Galdeano és un dels personatges televisius més polèmics. La mare de Sofia Suescun no té pèls en la llengua, motiu pel que no es calla res, ni ha tingut cap inconvenient a parlar de la seua vida privada.

La que va ser concursant de 'Gran Hermano' és una habitual en els platós de Telecinco. Fa poc ens sorprenia amb una de les entrevistes més surrealistes de 'Sábado Deluxe', i ara ha sigut confirmada al costat del seu fill Cristian Suescun com a nous concursants de 'La casa fuerte'.

La família Suescun Galdeano és una fixa en televisió. Tot va començar amb la participació de Maite i Sofia en 'Gran Hermano', a on la jove va resultar ser la guanyadora. A partir d'ahí, el periple televisiu de la família ha sigut frenètic.

Sofia va conseguir guanyar també 'Supervivientes' i, mentres, sa mare visitava tots els platós possibles de Mediaset. És per eixe motiu que la família ha conseguit una bona quantitat de diners, que ha servit per 'retirar' a Maite de la seua professió.

Maite i la seua obsessió amb els diners

La mare de Cristian i Sofia Suescun es va sincerar i va explicar que viu dels diners de la seua filla. «Manege els diners de Sofia, vivim dels diners de Sofia i els meus els atresorem tranquil·lament, que reposen que, al cap i a la fi, seran per a ella», va confessar fa unes setmanes en 'Sábado Deluxe'. Molts han criticat l'actitud de la navarresa, ja que no és molt apropiat que utilitze d'eixa manera a la seua filla.

Les seues ganes per voler ser famosa i rica no acaben ahí, ja que ella sempre ha manifestat que li agradaria que la seua filla tinguera un nóvio culte, adinerat, amb estudis i que no visca de Sofia –no com ella. Un exemple va ser quan va animar a la seua filla a intentar lligar-se al fill de Raquel Bollo, només pels diners que té la família.

Maite no té cap inconvenient a dir que viu de la seua filla, fins i tot ella és la que es dedica a administrar tots els diners. Però ara, amb la seua presència en el nou 'reality' de Mediaset, ella i el seu fill tornaran a experimentar un nou increment en el seu compte bancari.

Tal és la seua obsessió pels diners que, en les seues visites al 'Deluxe', sempre li pregunta a Jorge Javier els diners que cobrarà, ja que ell sempre li fa broma i li diu que en seran molt pocs.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El missatge clau de Fernando Simón: «Per favor, vos demane a tots...»" "El motivo que impide a Chabelita adelgazar por más que se esfuerce"