EN DIRECTE

ūüďł‚õą FOTOS I V√ćDEOS TEMPORAL CV: Seguix les √ļltimes hores de la borrasca 'Gl√≤ria' minut a minut

URGENT

‚öę ‚õą 4a v√≠ctima mortal pel temporal, en Alcoi

Omar Montes parla amb ironia del nou single de la seua ex, Isa P

Chabelita anuncia a través del seu perfil d'Instagram la seua nova carrera professional
Isa P és el nom artístic de Chabelita | Instagram

 

Chabelita est√† a punt d'iniciar una nova etapa, ara, com a cantant. Despr√©s d'anunciar que el seu nom art√≠stic ser√† Isa P, ara la filla menuda d'Isabel Pantoja espera poder estrenar el seu nou treball musical que mesclar√† dos estils musicals molt de moda en l'actualitat: el reggaeton i el trap.

 

Sense por per l'acollida, ja que sa mare √©s una de les grans cantants del pa√≠s i el seu germ√†, Kiko Rivera, ha conseguit fer-se un nom en el m√≥n dels dj's, Chabelita anuncia a trav√©s del seu perfil d'Instagram la seua nova carrera professional.

 

El dard enverinat d'Omar Montes

Tot i que en un primer moment es va dir que el seu primer single es podria adquirir a partir del 13 de setembre, finalment, ella mateixa va dir que l'eixida s'ha retardat uns dies. Aix√≤ no obstant, la filla de la Pantoja ha regalat als seus seguidors la imatge de la portada de la pe√ßa musical, en la que, es pot vore una sensual Chabelita amb actitud de menjar-se el m√≥n.

 

Omar Montes fa anys que es dedica al m√≥n de la m√ļsica | Instagram

 

Com no podria ser d'una altra manera, Omar Montes, ex de Chabelita i tamb√© m√ļsic, no ha tardar gens en donar la seua opini√≥ al respecte i ha aprofitat l'ocasi√≥ per a enviar-li un dard enverinat. ¬ęCrec que ho petar√† com Asraf amb el tema que va traure¬Ľ, ha dit ir√≤nicament, Omar. A pesar de tot, ha confessat que li agrada el nom d'Isa P, b√†sicament, perqu√® va ser ell qui se'l va inventar. ¬ęClar que m'agrada, el vaig ficar jo, √©s de la meua collita¬Ľ, ha sentenciat l'√ļltim guanyador de 'Supervivientes'.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!