José Ortega Cano es troba 'bé' després de ser operat del cor

Durant la intervenció, tal com ha explicat la seua filla Gloria, els metges li han renovat dos stent
José Ortega Cano, amb la seua esposa, Ana María Aldón, a la seua arribada este matí a l'hospital | GTRES

José Ortega Cano ha hagut de ser operat del cor este dimarts en el madrileny Hospital Montepríncipe de  Boadilla del Monte.

El destre va arribar al voltant de les nou del matí, acompanyat de la seua dona, Ana María Aldón, per a ingressar en el centre hospitalari. "Estic entre nerviós i tranquil", deia als mitjans de comunicació que li esperaven a la porta.


El torero, segons han informat els seus familiars, s'ha sotmés a un cateterisme en el qual se li han renovat dos stents. Després de la intervenció, la seua filla Gloria Camila ha informat en El programa de Ana Rosa de Telecinco que "tot ha eixit bé".

Està previst que el viudo de Rocío Jurado romanga a l'hospital entre 24 i 48 hores depenent de la seua evolució.

La seua esposa va comptar el diumenge en 'Viva la vida' que, després de sotmetre's a diferents proves i un tac coronari de contrast, els resultats no van ser favorables; d'aquí ve que haguera de ser intervingut el matí d'este dimarts.

"Esperem que puguen solucionar el problema que hi haja", va manifestar preocupada Ana María. Afortunadament, Ortega Cano ja es recupera en planta, després de passar per reanimació, d'este cateterisme.


A part de la seua salut i dels seus evidents problemes de mobilitat, l'estat d'ànim del destre és el que més preocupa la família i a les seues més reunits perquè, segons han comentat "emocionalment ell està regular".

Antecedents

 

Cal recordar, que Ortega Cano, de 67 anys, pateix problemes cardíacs des de fa anys.

En 2011 va patir unes arrítmies que el van obligar a cancel·lar els seus compromisos taurins a Portugal.

En 2013 li van realitzar un cateterisme cardíac-coronariografia i en 2017 l'equip del doctor Eulogio García, de l'Hospital HM Montepríncipe de Madrid, li va col·locar un stent en una de les seues artèries.


A més, la salut del destre s'ha ressentit en els últims mesos. Dies abans de l'homenatge que els Mohedano van rendir a Rocío Jurado, Ana María Aldón va revelar que el torero havia hagut de rebutjar la vacuna contra el coronavirus per la medicació que pren des de fa temps per a la coagulació de la sang.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor l'actriu Lisa Banes, després de ser atropellada per un motorista que va fugir" "Preocupa l'estat de salut de Concha Velasco per una operació d'urgència"