Una nova parella de 'La isla' podria haver acabat la relació definitivament

La parella podria haver posat fi a la seua relació, ja que s'ha deixat de seguir en xarxes socials
La parella podria haver posat fi a la seua relació, ja que s'ha deixat de seguir en xarxes socials | Telecinco

La parella formada per Melyssa i Tom Brusse podria no haver sigut l'única en haver posat fi a la seua relació després de 'La isla de las tentaciones'. Hi ha indicis que assenyalen que Alessandro Livi i Patry Guimeras es podrien haver separat després d'haver posat la seua relació a prova. 

A l'inici del programa, la cubana assegurava que havia sigut deslleial a la seua parella a l'inici de la seua relació. «Va passar el que havia de passar, i després d'haver-ho superat estem més forts que mai», narrava la xica. 

No obstant això, sembla que la parella no ha sigut capaç de superar el programa, ja que fa uns dies es deixaven de seguir a través de les seues xarxes socials. Un fet que podria destapar la presumpta ruptura de la parella o bé ser una exigència del reality. 

Patry està disfrutant després del programa

També crida l'atenció l'actitud de Patry en les xarxes socials. I és que és habitual vore a la cubana passant-s'ho d'allò més bé amb les que han sigut les seues companyes de concurs, en especial amb Mayka i Melodie, amb les que ha compartit esmorzar el passat dijous, 15 d'octubre en Madrid. 

De moment, ni Aless ni Patry han desmentit ni confirmat la ruptura a l'espera que 'La Isla de las tentaciones' emeta els últims capítols, a on les parelles es veuen les cares i decidixen si volen seguir endavant amb la seua relació, o si pel contrari preferixen abandonar l'illa sols. 

Mentrestant que no es destapa el desenllaç final, la xica continua divertint-se amb la resta de concursants entre els que hem vist algun temptador. 

Missatge amb molt d'amor cap a Melyssa

El que Patry sí que ha fet en les últimes hores ha sigut dedicar unes boniques paraules a la seua companya d'edició, Melyssa Pinto. «Amb tota certesa puc dir que el dolor és el millor mestre entrenador i, gràcies a ell, t'has convertit en la dona que ets hui: una dona valenta, forta i independent, perquè hi ha dones amb més ous que un home. T'estimo germana», sentenciava. 

Sense cap dubte, i a pesar que començaren amb molt mal peu, Patry Guimeras hi ha conseguit fer-se un lloc en 'La isla de las tentaciones', encara que es desconeix si la seua participació li ha costat la relació amb Aless Livi.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La foto que més mal fa en l'aniversari de Rocío Flores" "Crits en Telecinco: «No tinc cap relació amb Terelu»"