INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Ridícul monumental d'Adara: Es queda completament a soles

La guanyadora de 'GH VIP 7' ja no té ni el suport dels seus seguidors
Adara, ridiculitzada en les xarxes socials | Mtmad

 

Adara Molinero s'ha convertit en un dels personatges televisius més buscats del moment. La seua recent ruptura amb Gianmarco ha despertat un nou interés en ella després de ser l'autèntica protagonista de la sèptima edició de 'GH VIP'. La seua última entrevista en 'Sábado Deluxe' ha sigut una de les més comentades dels últims mesos, ja que després de patir un atac d'ansietat va haver d'abandonar el plató.

 

Unes setmanes després, hem conegut com es troba ara com ara la guanyadora de 'GH VIP 7'. Ara pareix que està més feliç que mai, si hem de jutjar per les imàtgens que està publicant en el seu Instagram. Adara no té cap problema a reconéixer que està molt bé a soles. En una de les seues últimes publicacions, va pujar una foto 'topless' amb el comentari de: «SO-LA».

 

Segurament a Gianmarco no li agrade gens això, ja que, segons ell ha confessat, es va disgustar molt quan va vore com la seua parella lligava amb altres xics, tot i que Adara ha desmentit completament que ho estiguera fent.

 

Els fans es burlen d'Adara

Fa poques hores, Adara ha tornat a pujar una fotografia que segur que no deixa a ningú indiferent. La jove ha tornat a penjar en Instagram una imatge molt sensual, amb un comentari bastant divertit, però que se li ha girat en contra, ja que els seus seguidors s'han burlat d'ella.

 

«Mare meua! Ajudeu-me a posar-li títol a esta foto!», Ha comentat en la publicació. Tirant de tòpics i el seu habitual «mare meua», a Adara li ha eixit malament la jugada, perquè els usuaris d'Instagram han contestat amb molta ironia al comentari.

 

«La xica que ens va mentir i va vendre les seues llàgrimes a tots», «Estic a soles perquè ningú m'aguanta, només sé enganyar», «No estic bé de la xaveta» o «Esperant algú que m'aguante», són alguns dels títols que han proposat alguns dels seus seguidors.

 

Segurament, Gianmarco no podrà fer altra cosa que riure quan veja la reacció de la gent que fins ara feia costat a Adara, encara que probablement l'italià no arribe a vore la publicació, ja que els dos s'han deixat de seguir en les xarxes socials. La jove, de moment, ha fet cas omís als atacs i no s'ha pronunciat al respecte.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!