Rocío Carrasco: “per a mi Raquel Mosquera no existeix”

Així es va expressar Rocío Carrasco sobre l'opinió que té de la dona del seu pare en el sisé capítol del seu docu sèrie

Mediaset va emetre ahir el sisé capítol de la docu sèrie sobre Rocío Carrasco, que porta per nom. ‘Qui et creus tu’. La docu serie 'Rocío, comptar la veritat per a continuar viva' continua avançant en el temps i ahir es van abordar dos importants moments de la vida de la filla de Rocío Jurado: la mort del seu pare, el boxador Pedro Carrasco, i la resolució del procés de separació d'Antonio David.

Sense relació amb el seu pare?


En els primers minuts del capítol, Rocío Carrasco ha aprofundit en la relació amb el seu pare, molt marcada per l'actitud de Pedro Carrasco amb Fidel Albiac després de l'accident de cotxe que quasi li costa la vida i que va contar en el capítol anterior.

La desconfiança del seu pare cap al qual era la seua parella en aquell moment i la complicitat amb la seua mare per a traure-li de la casa en la qual vivien junts mentre ella romania hospitalitzada va suposar un distanciament entre pare i filla que es va mantindre, pràcticament, fins al dia de la defunció de Carrasco.

Durant l'episodi ha tingut dures paraules per a Raquel Mosquera, la vídua del campió de boxa. Ha negat vehementment que el seu pare poguera dir d'ella en marxar-se “a esta filla de puta no torne a veure-la”, com va comptar Mosquera en una revista. I ha deixat entre interrogants possibles problemes del seu pare amb l'alcohol: “Ella sap perfectament perquè el meu pare es va anar fent esses”.

El disputat Rolex d'or


Un rellotge Rolex d'or que lluïa el seu pare va ser un dels grans motius de desacord entre la filla de Pedro Carrasco i la seua dona, Raquel Mosquera.

Un rellotge que, segons la protagonista, només volia —i no té— perquè sempre portava lloc i tenia gravada la data de les noces dels seus pares. “Si haguera sigut un Casio o un Swatch també ho hauria volgut”, ha assegurat.

A continuació, ha dirigit unes dures paraules a la dona del seu pare: “La vaig veure en el tanatori. La vaig veure en l'enterrament. Vaig parlar amb ella en alguna altra ocasió. I ja. Per a mi aqueixa persona no existeix. Existeix només i exclusivament en el que judicialment es refereix”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Hernández adverteix a Antonio David: «Et poden denunciar pel que acabes de fer»" "La reina Letícia: la inesperada i fidel seguidora del documental de Rocío Carrasco"