Rocío Carrasco torna a Telecinco per a complir un dels seus somnis

Este dilluns Rocío Carrasco veurà complir-se una de les coses que més anella i per això acudirà al plató de "Sálvame"

Fins que acabara el documental "Rocío, contar la verdad para seguir viva", la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco torna a la xicoteta pantalla i ho fa en Telecinco on acudirà al programa "Sálvame" per complir un dels seus somnis, Quin serà?.

Es desconeix quin és eixe somni

Ara com ara es desconeix de què es tracta el que tenen preparat per a ella en el programa de les tardes de Telecinco. L'única cosa que han avançat en una promoció emesa en 'Viernes Deluxe' és que el dilluns, la mare de Rocío Flores complirà un dels seus grans desitjos.

<

>

Torna a Telecinco

De moment no han revelat res més. En l'aire ha quedat si Rocío Carrasco assistirà al plató, si entrarà mitjançant alguna mena de connexió o si per contra la seua presència no és necessària. Serà el reencontre amb els seus fills o amb algun d'ells dos?

Que passarà?

Telecinco li agrada molt jugar amb l'espectador, no se sap cap cosa, tampoc han avançat el tema amb el qual ha de veure esta sorpresa, que podria anar des d'una cosa relacionada amb algun familiar o amic fins a algun repte professional. Així que caldrà esperar al pròxim dilluns per a veure què li ofereix esta vegada la televisió a la filla de Rocío Jurado.

Rocío i Fidel refan la seua vida

Mentrestant, ella segueix amb el seu dia a dia acompanyada pel seu marit Fidel Albiac. Les últimes imatges que hi ha d'ells són en un concert de Vanesa Martín fa tan sols uns dies. Allí se'ls va veure d'allò més distesos i el públic va mostrar tot el seu suport a Rocío Carrasco, amb aplaudiments i crits amb els quals van lloar el seu pas al capdavant en gravar el documental que tant va fer parlar i en decidir gravar una segona part que veurà la llum després de l'estiu baix el nom 'En el nombre del Rocío'.

En Twitter

La gent ha reaccionat i estos són els comentaris

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El comunicat amb el qual Amelia Bono i Manuel Martos confirmen el seu divorci" "Les demolidores paraules de Kiko Rivera cap a la seua mare Isabel Pantoja"