Scarlett Johansson està embarassada del seu segon fill

L'actriu espera al seu segon bebé i l'ha portat en secret durant tot este temps
Scarlett Johansson i Colin Jost | Twitter


Scarlett Johansson espera al seu segon fill. L'actriu, que està casada amb Colin Jost des de l'any passat, té una filla de sis anys, Rose Dorothy Dauriac. L'actriu va tindre a esta xiqueta amb el periodista francés Romain Dauriac, amb qui va estar casada de 2014 a 2017 i ara donarà a llum a este segon bebé, l'embaràs del qual ha portat en secret.


Segons fonts consultades pel mitjà Page Six, Scarlett "ha desitjat portar en privat el seu estat, però tots dos estan emocionats". I encara que cap dels dos ha confirmat la notícia, els fans estan segurs que és així, ja que portaven un temps preguntant-se per què no acudia físicament als esdeveniments que s'estaven fent entorn de la promoció de la pel·lícula 'Black Widow' (Vídua Negra), de la qual és protagonista i productora executiva.


Una de les poques aparicions que Scarlett ha fet ha sigut en el programa 'The Tonight Xou With Jimmy  Fallon', però es va realitzar via Zoom i la càmera només apuntava al seu bust. I va anar per esta raó per la qual es va començar a especular sobre un possible embaràs, que ha sigut confirmat ara per part de Page Six.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Perd l'herència de 210 milions d'euros que li va deixar el seu pare" "Kiki, el jove nóvio de Sara Carbonero que pertany a una gran saga"