Sofia Suescun ven la seua casa plena de molta brutícia segons la seua nova propietària

La nova inquilina de l'àtic de Sofía Suescun i Mayte Galdeano, valora la neteja de la casa: "'Pots agafar fins a fongs"

Polèmica en la venda de l'àtic de Sofía Suescun i la seua mare Maite Galeano, segons la nova propietaria no li han deixat la habitatge en molt bon estat, almenys és el que ha assegurat al programa "Sálvame" de Telecinco. Ha acusat la guanyadora de 'Supervivientes' de tenir la casa molt bruta i de portar diversos dies netejant-la per a intentar endreçar-la. Estava molt enfadada perquè, després d'haver pagat uns 300.000 euros, se la va trobar en males condicions.

Audio a "Sálvame" de la nova propietaria

"Sálvame" ha emés un audio de la nova propietària en la que criticava que tot estigués ple de pèls dels gossos i els gats de Sofia. A més ha afirmat que les parets estaven tacades i que "les claus de la llum estaven com si hagueren menjat pollastre rostit". "El bany de Maite he trigat tres dies a netejar-lo", ha afegit.

<

>

Kiko Jiménez no dona crèdit a què està escoltant

Kiko Jiménez no ha dubtat en ensenyar uns vídeos que va pujar a les seues xarxes socials mostrant que el pis estava d'allò més net en el moment que Sofía Suescun dia a deu a la que havia sigut la seua casa durant un temps. La parella de Suescun també ha assegurat que estes declaracions són falses. A més, assenyala que li van regalar el vestidor de Sofia a la nova propietària.

<

>

<

>

<

>

<

>

Les cases de Sofia i Kiko

Kiko Jiménez i Sofia Suescun s'estan construint dos cases en dos terrenys que han adquirit. D'esta manera, l'ex de Gloria Camila no hauria de conviure amb la seua sogra, Maite Galdeano.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La veritat sobre el divorci de Ramón García i Patricia Cerezo" "La gran venjança de Paloma Cuevas un any després de l'escàndol d'Enrique Ponce"