Toñi Moreno serà mare d'una xiqueta

La presentadora de Mediaset ja sap el sexe del seu bebé, que donarà a llum a finals del 2019 o a principis del 2020
La presentadora donarà llum a principis del 2020 o finals del 2019 | Cuatro

 

La revista 'Lecturas' acaba de confirmar que Toñi Moreno donarà a llum a una xiqueta. La presentadora serà mare a finals de 2019 o principis de 2020, amb 46 anys. Excel·lent notícia per a la presentadora que està a punt de complir uns dels somnis de la seua vida.

La meua xica: Lola

Segons avança 'Lecturas', Toñi Moreno ja ha triat el nom de la seua filla, el mateix que el de sa mare, Dolores. Però la revista detalla que el nom que usarà Toñi per a la seua xiqueta serà Lola. L'actual presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', li vol fer un homenatge a la que considera la «millor mare del món», i quina millor manera que posar-li el seu nom a la seua filla.

Toñi Moreno està molt feliç del seu embaràs

La presentadora ja compta els dies per a conéixer la cara de Lola. Toñi  no pot estar més contenta, perquè és un somni pràcticament complit que en diferents ocasions havia formulat en veu alta: ser mare. A més, fa uns dies que la periodista de Mediaset i Canal Sur ensenyava en el seu Instagram per primera volta la seua panxa.

Rosana acompanya a Toñi Moreno durant l'embaràs

Quan la revista va revelar el seu embaràs, Toñi va declarar que volia passar-lo «a soles», una cosa que ha sorprés perquè fa poc va ser caçada pels paparazzis pegant-se un bes apassionat pel carrer amb la cantant Rosana. L'artista, que sempre ha sigut molt reservada respecte de la seua vida privada, ha evitat totes les preguntes de la premsa sobre la seua suposada parella.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La decisió que podria prendre el fill de Joan Carles i fa tremolar la Casa Reial" "El nou i inesperat amor que ha sorgit en 'Supervivientes'"