Toñi Moreno anuncia que no presentarà al seu xiquet en públic

La presentadora de 'MYHV' ha explicat que este estiu no tindrà vacacions, però que es troba en un moment molt feliç
Toñi Moreno està passant per un dels millors moments de la seua vida | Instagram

 

Toñi Moreno ho ha deixat clar: no presentarà el seu fill. D'eixa manera contundent es va mostrar la presentadora de 'MYHYV' durant la seua visita a la desfilada d'Àgatha Ruiz de la Prada en la Mercedes Benz Fashion Week, a on va explicar que no tenia cap intenció de fer pública la cara del xiquet que està esperant als seus 46 anys.

Des que va anunciar que esperava un fill, allà a on va, els periodistes li pregunten com porta l'embaràs i pels plans de futur que té una volta siga mare. En eixe sentit, Moreno ja s'ha mostrat molt segura i decidida de les seues paraules en assegurar que, una volta done a llum, no presentarà el xiquet als mitjans.

El somni perseguit de la periodista

«Estic contenta perquè ha sigut un somni molt perseguit. Quan va eixir la notícia, no em vaig ficar tan contenta perquè jo volia explicar-la quan portara quatre mesos. Però jo no parlaré del tema perquè no és meu, no presentaré el meu xiquet ni res; la meua vida privada és meua i dels meus», va sentenciar la presentadora.

De fet, la presentadora sempre ha volgut cuidar la seua privacitat i mantindre una vida personal fora de les càmeres. De fet, a pesar de què els periodistes han enganxat a Moreno amb una actitud afectuosa amb la cantant Rosana pels carrers de Madrid, cap de les dos ha volgut confirmar la seua relació.

Per tant, tot apunta al fet que els seguidors de Moreno només podran disfrutar del seu embaràs mentres estiga en la televisió i, després, conformar-se amb alguna aparició o fotografia en la que es puga vore amb el xiquet.

Un estiu sense vacacions

En relació a la seua situació laboral actual, Moreno va assegurar que enguany no tindrà vacacions d'estiu. No obstant això, baixarà els caps de setmana a vore a sa mare a Sanlúcar. «Treballaré, no tinc vacacions. Aniré a Sanlúcar el cap de setmana i ja està, però feliç. Però bé... Afortunada perquè en això de la televisió és difícil», va concloure la periodista.

La periodista va assegurar que no presentarà el xiquet en públic | València Diari

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Maria Patiño confessa la malaltia per la que mai podria anar a 'Supervivientes'" "VÍDEO: Belén Esteban encén les xarxes cantant Rosalía"