INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Toño Sanchís haurà d'abandonar sa casa abans d'agost, segons Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' va respondre al seu exrepresentant i li va demanar que li pague els diners que encara li deu.
Toño Sanchís va carregar contra l'Esteban en una entrevista | Facebook

 

La guerra entre Belén Esteban i Toño Sanchís ve de lluny i va per a llarg. Tot i que fa unes setmanes que es va subhastar la casa de l'exrepresentant de la col·laboradora de 'Sálvame', el procés encara no està tancat i ara l'Esteban espera els papers dels jutjats que certifiquen que finalment la casa és seua i que, per tant, Sanchís i la seua família han d'abandonar-la. Tot i que encara no hi ha una data en ferm, l'Esteban va anunciar que la data aproximada seria abans del mes d'agost.

 

Però mentre la justícia fa la seua faena, els dos personatges televisius van per la seua banda parlant, especulant i recriminant-se coses un a l'altre. L'ultim en encendre les flames ha sigut Sanchís, en una entrevista en la qual carrega sense escrúpols contra la de San Blas. Segons Sanchís, Esteban «no volia diners, la seua obsessió era llevar-me la casa perquè va pensar que era una humiliació per a mi».

 

Sanchís encara es mostra satisfet per la pèrdua de la casa

No obstant això, s'ha mostrat content per la situació, ja que gràcies a perdre la casa «he cobert la hipoteca i he saldat el deute amb Belén». En aquest sentit, a més de no mostrar-se dolgut per haver d'abandonar sa casa, Sanchís ha anunciat que durà a terme una festa amb amics per a despedir-se de l'immoble. També ha volgut deixar clar a l'Esteban que la relació amb la seua família és estupenda i, fins i tot, més sòlida i forta després de tot el litigi.

 

Lluny de mostrar-se abatut per perdre el judici contra ella, Sanchís també ha assegurat estar preparat per al conflicte per la via penal que tindrà en breu amb una de les estrelles de Telecinco. «Belén és venjativa i rencorosa, destrossar la meua família i portar-me a la presó és el seu objectiu», conclou. Evidentment, l'Esteban no es va poder quedar callada davant d'aquestes declaracions i, tot i les recomanacions dels seus advocats, va decidir respondre al seu exrepresentant.

 

Belén Esteban va criticar l'actitud del seu exrepresentant | TELECINCO

 

 

La resposta de Belén

Una de les principals raons per la qual la també ex de Jesulín de Ubrique ha decidit parlar, ha sigut l'atac de Sanchís a l'actual parella d'ella, Miguel. Sanchís va assegurar que ella només està amb Miguel per a entretindre's, confessió que ha fet esclatar a Belén Esteban per a defensar la seua relació amb el seu futur marit.

 

Finalment, Sanchís va assegurar que la col·laboradora estava obsessionada amb ell. «Ves preparant-te de lo penal perquè va cap avant i ja n'hi ha prou de mentides. No veus com estàs? No et dóna vergonya? Deixa'm i paga'm!», va sentenciar Belén Esteban.

 

Belén Esteban va respondre a les acusacions de Sanchís | TELECINCO

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!