15 jóvens són sancionats en la Malva-rosa per estar bevent alcohol i jugant a vòlei

Els agents que feien faenes de prevenció en la platja han comprovat com mola gent allí present no complia les mesures sanitàries
Tots ells han sigut sancionats | Pexels

Agents de la Policia Nacional han alçat en la platja de la Malva-rosa de València 15 actes, cap a les 16.00 hores de la vesprada d'este dimarts, per no complir les mesures sanitàries vigents en la comunitat per a lluitar contra la propagació del virus. 

En concret, els agents s'han vist obligats a sancionar a huit jóvens que estaven jugant al vòlei-platja en la Malva-rosa. Estes persones no respectaven les restriccions vigents que limita la capacitat de reunió en espais públics a dos persones que no convisquen en el mateix nucli familiar.

A demés, els agents que han acudit al lloc han comprovat que cap d'ells portava posada la mascareta obligatòria. Els sancionats s'han excusat que en ser estrangers, desconeixien les normes sanitàries vigents. D'altra banda, en este mateix lloc, la Policia Nacional ha proposat per a sanció a set jóvens que estaven reunits consumint alcohol. De nou, tampoc portaven les mascaretes ni guardaven la distància de seguretat.

Els agents que feien faenes de prevenció en la platja de la Malva-rosa, han pogut comprovar com moltes de les persones allí presents no complien les mesures sanitàries. Per eixe motiu, la patrulla policial ha demanat la col·laboració d'altres agents per a controlar el límit de persones reunides.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"54 municipis valencians no han detectat casos de Covid-19 en el 2021" "L'avís de les comunitats a Sanitat: En dos setmanes canviarà tot"