Aglomeracions en la plaça de l'Ajuntament de València per a vore arribar als Reis Mags d'Orient

Centenars de persones s'han amuntegat enfront del balcó per a vore la recepció als Reis Mags
Centenars de persones aglomerades en la plaça de l'Ajuntament de València | Twitter

La recepció 'secreta' als Reis Mags finalment no ha sigut tan secreta. Centenars de persones han acudit a la plaça de l'Ajuntament de València en la vesprada d'este dimarts, 5 de gener, per a vore l'arribada dels Reis d'Orient.

Enguany s'ha suspès la cavalcada al Cap i Casal, i l'arribada de Ses Majestats a l'Ajuntament de València per a ser rebuts per l'alcalde, Joan Ribó, i la fallera major infantil, Carla García, s'ha fet amb el més absolut secret.

No obstant això, ni la pandèmia ha evitat aglomeracions en la plaça, fins al punt que la retransmissió oficial a través d'À Punt ha demanat en dos ocasions als veïns que no s'acostaren fins al consistori. 

Les imàtgens que s'han vist per televisió impressionen, sobretot perquè la recepció s'ha celebrat a la mateixa hora que Sanitat ha donat les noves dades de positius per coronavirus i morts en el territori valencià, dades, per cert, de rècord: 3.930 nous casos de coronavirus i 85 defuncions en el territori valencià

 

La reacció de la consellera de Sanitat

Les reaccions dels polítics no s'han fet esperar, ja que consideren lamentable les imàtgens de les aglomeracions. En este sentit, la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló s'ha mostrat totalment en contra de l'actitud dels assistents en plena pandèmia del coronavirus

Per la seua part, Manolo Mata, portaveu del PSOE en les Corts Valencianes ha dit «crec que el millor és callar». La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra ha manifestat: «Doncs no callem. Açò és incomprensible! No podem callar en la situació de gravetat en què estem».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Exèrcit desinfecta la residència de Massanassa afectada pel Covid-19" "Atenció: El nou rècord de contagis per coronavirus en el territori valencià"