Benidorm no baixa del risc extrem per covid

Per a intentar reduir la incidència acumulada la Generalitat contínua amb els punts mòbils de vacunació per tota la Comunitat Valenciana

La transmissió de la Covid-19 segueix en augment en la gran part de la Comunitat Valenciana. Un exemple d'este augment és Benidorm, que contínua registrant una alta taxa d'incidència acumulada situant-se en risc extrem.

Segons els últims donar-vos de la Conselleria de SanitatBenidorm ha tornat a elevar la seua taxa d'incidència acumulada arribant als 350 casos per cada 100.000 habitants en els últims catorze dies.

Durant este últim mes, la capital més turística de la Costa Blanca ha registrat un notable augment de casos de coronavirus. Des del passat 4 d'octubre la incidència s'ha duplicat a Benidorm arribant a tenyir-se de vermell en les dades de la conselleria.

Molts experts asseguren que este increment de casos positius es deu a la reactivació del turisme procedent del Regne Unit, el qual ha propiciat que Benidorm es consolide com el municipi que no aconsegueix baixar la seua incidència.

Per a intentar baixar tota la incidència de la Comunitat, la Generalitat Valenciana ha continuat amb la campanya de vacunació per a persones que els falte alguna dosi o que, per qualsevol raó, no s'hagen vacunat. El pròxim 3 de desembre, el centre comercial d'Elx comptarà amb un punt de vacunació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Safor i La Ribera en risc extrem per Covid-19" "Primer cas de la nova variant sud-africana a Europa"