Buñol demana a Sanitat més mesures davant de l'augment de casos i exigix als veïns que es confinen

«Els veïns de Buñol hem de ser responsables i no complicar més la situació de la nostra localitat ni la dels pobles veïns» ha afirmat el consistori
Buñol demana a Sanitat més mesures davant de l'augment de casos i exigix als veïns que es confinen | Laia Solanellas

L'Ajuntament de Buñol, en la comarca de la Foia de Bunyol (València), ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat que prenga més mesurades davant de l'augment de casos de Covid-19 en el municipi i ha exigit als ciutadans que es confinen.

Ho ha indicat el consistori en un missatge publicat en les seues xarxes socials, després de la celebració este dissabte d'una reunió municipal d'urgència i les converses mantingudes amb el departament de Salut Pública i la Conselleria.

El consistori ha indicat que en la setmana del 21 al 27 de desembre es van comptabilitzar 25 casos nous en el municipi; del 28 de desembre al 3 de gener, 74 casos, i des del 4 fins al 9 de gener, 48 casos.

Per tot això, l'Ajuntament ha demanat l'autoconfinament dels veïns, als qui ha instat a no eixir de la localitat ni de casa «sense un motiu justificat» i únicament per temes d'«extrema necessitat» o per motius laborals o familiars. «Els veïns de Buñol hem de ser responsables i no complicar més la situació de la nostra localitat ni la dels pobles veïns» ha afirmat el consistori.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Les noves dades del coronavirus en el territori valencià" "Pillen a 29 persones dins d'un local en ple toc de queda en Alacant"