Un grup de ciclistes es banya en la piscina de Tous a pesar d'estar tancada pel coronavirus

Els hòmens gravaren el moment i el compartiren en les xarxes socials, cosa que ha provocat la indignació dels veïns
Els ciclistes es tiraren a l'aigua amb la vestimenta de ciclisme al complet | Pixabay

L'Ajuntament de Tous, en la comarca de la Ribera (València), ha decidit no obrir la piscina municipal enguany pel risc de contagi de Covid-19. A pesar d'això, este dissabte, un grup de ciclistes ha decidit incomplir la prohibició i donar-se un bany.

No es tracta d'un grup de jóvens, sinó d'uns set o huit adults que estaven celebrant un aniversari i, després d'esmorzar, van decidir entrar en la piscina —alguns fins i tot amb la vestimenta de ciclisme al complet— i immortalitzar el moment.

Unes imàtgens que ells mateixos van compartir en les xarxes socials i ràpidament han arribat als veïns de la localitat, que han mostrat la seua indignació davant d'esta actitud.

El consistori ha assegurat que este diumenge han identificat «a tres dels ciclistes que entraren en la piscina municipal després d'esmorzar i penjaren un vídeo en les xarxes socials a pesar del seu acte il·legal». En este sentit, asseguren que interposaran denúncies «per la seua irresponsabilitat i prendrà mesures sancionadores exemplars per a que no torne a passar».

Per la seua banda, un dels protagonistes dels fets ha demanat disculpes en la mateixa publicació en les xarxes de l'Ajuntament:  «En nom meu i dels meus companys, demanem disculpes pel nostre desafortunat acte fet ahir. Vam estar celebrant un aniversari i deixant-nos dur per la calor i l'entusiasme del moment, en arreplegar les bicicletes aparcades dins del recinte de la piscina, ens van tirar sense pensar-lo per a refrescar-nos. Estem molt penedits, la nostra intenció mai va ser ofendre als veïns de Tous ni fer el que ens donara la gana. Assumim este acte inconscient d'irresponsabilitat, lamentem la repercussió mediàtica que està tenint i demanem que es posen en la nostra pell i pensen que no ho vam fer amb cap maldat. Ens reiterem en les nostres disculpes».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a 85 persones en una discoteca clandestina en Alzira" "L'OMS avisa: «No ho podem confirmar encara»"