El Consell preveu que els majors i els treballadors de les residències estiguen immunitzats l'1 de març

Oltra ha dit que és la previsió que tenen, encara que el resultat final pot variar
La previsió és per a l'1 de març | Salut

El Consell preveu que tots els majors residents i els treballadors dels centres del territori valencià estiguen immunitzats de cara a l'1 de març a través de l'aplicació de les vacunes.

Ho ha anunciat la vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra, que ha detallat que preveuen administrar la primera dosi de la vacuna de Pfizer durant el mes de gener, encara que se superposarà amb la segona dosi dels primers vacunats (s'ha de posar a les tres setmanes).

No obstant això, ha considerat que «els càlculs són els càlculs», i que «ja s'han perdut 24 hores» amb el retard del lliurament per part de Pfizer este dilluns. «La idea és que l'1 de març la gent ja estiga immunitzada, és a dir, que s'hagen vacunat i haja passat el temps suficient per a crear la immunitat», ha agregat.

A pesar d'este pla, Oltra ha recalcat: «Que Batiste --la primera persona que va rebre la dosi de Pfizer en el territori valencià-- estiga vacunat no significa que estiguem tots immunitzats» i ha remarcat que serà un procés «llarg» al que queden mesos per a concloure.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona de 102 anys rep la vacuna contra el coronavirus en Redován" "Detectats els primers casos de la soca britànica del Covid-19 en un hospital valencià"