Més de 2.800 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

En els últims 7 dies han mort 483 persones per coronavirus
72.258 morts per coronavirus des de l'inici de la pandèmia| Europa Press

El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este divendres, 12 de març, que apunta que s'han diagnosticat 2.803 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.183.704 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 483 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 72.258 morts per Covid-19 des de l'inici de la pandèmia, 173 més que ahir.

Este divendres, Madrid s'ha convertit de nou en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.059. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Madrid, amb 103 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mónica Oltra veu complicat poder celebrar la romeria de la Santa Faç en Alacant" "Sanitat paralitza un lot de vacunes d'AstraZeneca per la sospita de provocar trombes"