Més de 2.500 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

En els últims 7 dies han mort 357 persones per coronavirus
Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats | iStockPhoto (Dennis Gleiss)

El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimarts, 16 de març, que apunta que s'han diagnosticat 2.716 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.200.024 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 357 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 72.565 morts per Covid-19 des de l'inici de la pandèmia, 141 més que ahir.

Este dimarts, Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.074. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Andalusia, amb 77 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"223 contagis i 13 morts per coronavirus en les últimes hores en el territori valencià" "Els contagis cauen un 95% en les residències del territori valencià en el que va d'any"