Desallotgen un local amb 135 persones en una festa en València

La majoria d'ells anaven sense mascareta
Hi havia unes 135 persones | Policia Local de València

Esta matinada de dimecres, cap a les 04.00 hores, agents de la Policia Local de la ciutat de València han desallotjat un local del carrer de Polo i Peyrolón de la capital valenciana en el que hi havia organitzada una festa clandestina amb 135 persones.

Segons ha avançat la Cadena Ser València, quan els agents han arribat al local han vist que s'estaven incomplint diferents normatives i hi havia diferents infraccions greus. Entre elles, l'organització de reunions amb gran quantitat de gent sense respectar les mesures de sanitat implantades pel Covid-19.

A demés, la majoria dels assistents a la festa no portaven la mascareta i, inclús alguns d'ells, estaven compartint gots i intercanviant begudes. Per tot això, la Policia Local ha alçat una acta de denúncia contra el local, ja que incomplia les normes de seguretat sanitària i d'aforament màxim.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els fiscals veuen delicte en el tracte als usuaris de la residència DomusVI de Llíria" "Atenció: Aïllats 100 reclusos de la presó de Picassent per un cas de coronavirus"