Desallotgen un macrobotellot de vora un miler de persones a Torrevieja

El primer divendres amb el nou toc de queda ha sumat 61 sancions a la província de València

Les forces i cossos de seguretat de l'Estat han desallotjat diversos botellots durant esta passada nit en la Comunitat Valenciana, un d'ells d'unes 1000 persones en la localitat de Torrevieja.

Els agents han hagut d'intervenir per a posar fi a la concentració il·legal de vora un miler de persones que consumien alcohol a la via pública a les 2 de la matinada. Així ho han indicat la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, que ha afegit que, després de l'actuació de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional en diverses localitats valencianes, els desallotjaments es produïren "sense incidents a destacar".

A la ciutat de València

Pel que fa a la ciutat de València, a la zona de la plaça d'Hondures no es va detectar una afluència massiva de persones, com havia denunciat el veïnat en les setmanes anteriors. Així que, a l'hora del toc de queda les patrulles de la Policia Local van desallotjar la plaça sense incidents.

Primer cap de setmana amb restriccions

Este és el primer cap de setmana en el qual està limitada la mobilitat nocturna en 32 municipis valencians després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) donara el vistiplau a esta mesura per a reduir els contagis.

La Policia Nacional ha tingut faena

A la província de València, la Policia Nacional ha sancionat un total de 61 persones per incomplir les restriccions de mobilitat nocturna: 18 a València, 14 a Burjassot, 8 a Gandia, 7 a Mislata, 6 a Paterna, 5 a Xirivella i 3 a Quart de Poblet.

Reforçament als torns de nit de la Policia Nacional i Guàrdia Civil

La delegació del govern ha reforçat els torns de nit de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil per a incrementar la vigilància i garantir el compliment de les mesures. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos bebés ingressen a l'hospital de la Ribera de València contagiats per COVID-19" "Primer positiu per coronavirus a Tokio en la Villa Olímpica"