Desmantellen un botelló amb 60 persones en Meliana

La gent es concentrava prop del Poliesportiu amb música alta de diferents cotxes
20 jóvens identificats per fer botelló en Meliana | EP

Diferents unitats de Policia Local i Guàrdia Civil pillaren en la matinada d'este dilluns, 12 d'octubre, a unes 60 persones concentrades en un botelló i amb música alta que arribava d'uns quants cotxes, en un solar situat darrere del poliesportiu de Meliana, en la comarca de l'Horta Nord (València). 

El so de la música va alertar als agents, que ràpidament demanaren reforços en les dependències policials del municipi. Quan arribaren a la zona, les autoritats identificaren a una vintena de persones i també als propietaris dels automòbils.

L'alcalde de Meliana, Josep Riera, ha afirmat al citat mitjà que «es tractava d'un acte espontani però és evident que hi havia algun tipus de quedada per missatgeria instantània, per l'alt número de persones concentrades».

Riera assenyala que «este tipus de concentracions, donada la situació de crisi de salut que estem vivint, estan prohibides en tractar-se d'espais de fàcil transmissió de virus, com veiem cada dia en els mitjans de comunicació».

Per últim, l'alcalde ha manifestat que els agents han traslladat els fets a la subdelegació del Govern, perquè pose, si cap, els pertinents expedients sancionadors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat augmenta les restriccions en Elx, Oriola, Onda i Guadassuar" "Atenció: Baixen els casos de coronavirus en Espanya"