Pillen a 15 adolescents fent botelló en Teulada

Un dels adolescents va necessitar d'atenció sanitària pel seu avançat estat d'embriaguesa
Les multes oscil·laran entre els 601 i els 30.000 euros | EP

Este dissabte, 19 de desembre, Agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Moraira-Teulada, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), han pillat a 15 jóvens menors d'edat fent un botelló en el Pinaret de la Costa de Teulada.

Segons ha avançat el diari 'Información', les autoritats es van desplaçar fins al lloc dels fets en ser alertats pels veïns de la zona que s'estava produint esta festa clandestina. 

Durant el registre, els agents van conseguir identificar a huit menors d'edat. Els altres van pegar a fugir. A demés, un dels participants en el botelló va ser atès pels servicis sanitaris, ja que es trobava en avançat estat d'embriaguesa.

Els adolescents identificats hauran de fer front a una sanció per consum d'alcohol en la via pública i a una altra multa per incomplir les normes de prevenció del coronavirus. Cal assenyalar que estes sancions oscil·laran entre els 601 i els 30.000 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un accident de trànsit sembra el caos en Onda" "La condemna per a un home per tractar d'assassinar al seu company de pis en Castelló"