Dissolen 12 festes en cases i multen a 114 persones en Alacant

Els agents van sorprendre a uns quants j贸vens consumint alcohol
Han posat 114 den煤ncies | Ajuntament d'Alacant
 

La Policia Local d'Alacant ha dissolt un total de dotze festes il路legals i botellons en diferents cases durant la passada matinada i ha tancat l'operatiu del dissabte amb un total de 114 den煤ncies per incomplir l'estat d'alarma i les mesures per a frenar el coronavirus.

Els agents han actuat al Cap de l'Horta, el parc La Marjal i en el llit del barranc del Juncaret en el dispositiu de vigil脿ncia i control. A dem茅s, per a fer front al consum d'alcohol i les festes, la Policia ha desplegat este cap de setmana un refor莽 amb 40 agents de les unitats Fox, Goir i Canina, aix铆 com vigil脿ncia amb el Dron de la Unitat de Mitjans Aeris no Tripulats amb c脿meres t猫rmiques des de l'aire per a evitar els botellons, especialment en llocs poc accessibles.

L'operatiu del Dron de presa i enlairament dels mitjans aeris, juntament amb bombers del SPEIS, en el que han participat dos pilots, un policia i una bomber, ha sigut molt din脿mic i va vigilar a primera hora de la nit la zona del Lucentum.

Posteriorment, es va despla莽ar al Cap de l'Horta i la zona de les Cales, els castells, Serra Grossa i la zona muntanyenca de la Ereta.

65 den煤ncies per consum d'alcohol

En total, la Policia Local ha posat este cap de setmana 65 den煤ncies per consum d'alcohol. En concret, durant la nit del divendres, els agents han intervingut al Cap de l'Horta per a dissoldre cinc grups que estaven reunits fent botellons amb m煤sica i ha imposat 45 den煤ncies per consum d'alcohol.

D'altra banda, les autoritats tamb茅 han actuat en les roques de les Cales i, este dissabte, han localitzat altres grups de botell贸 en la platja de Sant Joan, la zona del Golf, el parc La Marjal i el llit del barranc del Juncaret, amb una vintena de sancions.

Aix铆 mateix, en els controls en la quinta i 煤ltima jornada de tancament perimetral, la policia ha imposat 36 den煤ncies i han controlat un total de 3.042 vehicles.

15 actes per incomplir el tancament perimetral

Del total d'intervencions, durant el mat铆, els agents han al莽at 15 actes a persones que incomplien el tancament perimetral i han controlat a 1.600 vehicles. Ja a la vesprada, la mobilitat ha descendit i s'han parat a 1.442 vehicles, amb un total de 21 den煤ncies. La policia ha destacat l'alt compliment en la jornada del dissabte.

A la nit, la mobilitat ha sigut m铆nima i en els controls s'han interceptat 36 vehicles, amb 10 propostes de sanci贸 per incompliment del toc de queda i no poder justificar els despla莽aments. 

La Policia Local ha organitzat un ampli dispositiu a la ciutat amb inspeccions i vigil脿ncia cont铆nua durant tot el dia, s'han dissolt diferents grups de m茅s de dos persones i s'han interposat huit sancions a grups i 22 den煤ncies per no portar la mascareta obligat貌ria.

Pillat botant-se un sem脿for en roig

Per part seua, el servici Nocturn de la Policia Local ha al莽at sis propostes de sanci贸 per incomplir el toc de queda. En total, han dissolt dotze festes en cases i s'han denunciat a huit persones per mantindre reunions sense ser convivents en dos de les celebracions dutes a terme en domicilis.

Al costat d'estes intervencions, la Policia Local ha interceptat cap a les 01.15 hores en l'avinguda de Maestro Alonso amb Canonge Ginestar un vehicle que es botava un sem脿for en fase roja. El conductor presentava signes de trobar-se baix la influ猫ncia de begudes alcoh貌liques. Per este motiu, ha sigut requerit per a la realitzaci贸 de les proves d'alcohol猫mia.

L'home es va negar a fer-se el test, i els agents li van instruir dilig猫ncies per conducci贸 influenciada i per negativa a les proves, i ha sigut citat per a la celebraci贸 de judici r脿pid.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸: La situaci贸 actual del coronavirus en Espanya" "Atenci贸: M茅s de 300 contagis en 24 hores en el territori valenci脿"