Una reunió social, la causa del contagis per Covid-19 de dos sanitaris en l'hospital General de Castelló

El sopar es va produir abans de la Nit de Nadal i seguixen els rastrejos per a detectar més possibles casos de coronavirus en el centre
Una reunió social, la causa del brot | ICS

L'hospital General de Castelló ha anunciat que dos persones del personal sanitari han donat positiu per coronavirus. A demés, altres tres sanitaris es troben aïllats en tindre contacte amb estos, i l'origen d'estos contagis se situa en una reunió social.

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo',  va ser abans de la Nit de Nadal quan el personal sanitari de l'hospital de Castelló va celebrar un sopar a on un dels assistents va acudir amb símptomes de coronavirus.

A conseqüència d'esta reunió social s'han contagiat almenys dos sanitaris de l'hospital General de Castelló després de confirmar el positiu mitjançant proves PCR, i hi ha també altres tres sanitaris confinats sense poder acudir al seu lloc de treball per esta circumstància. 

Actualment tots estos casos estan en seguiment i algunes de les proves PCR fetes a diferents comensals han donat resultat negatiu, a pesar que en tindre contacte amb pacients confirmats de coronavirus han de guardar la quarantena indicada per a estes situacions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cinc metges de l'hospital Arnau de Vilanova donen positiu per coronavirus" "Llíria endurix les mesures per l'augment «significatiu» de casos de coronavirus"