Un dron destapa una festa il·legal en una casa d'Alboraia amb 7 participants

Set persones han sigut denunciades per ajuntar-se en una casa d'Alboraia
Un dron destapa una festa privada en la Patacona | Cedida

En plena tercera ona del coronavirus, encara hi ha qui pareix no saber l'existència de les restriccions actuals en el territori valencià per a fer front a la pandèmia del coronavirus i fan cas omís a la prohibició de celebrar reunions amb diferents persones dins d'una casa. Ara com ara, en la Comunitat les reunions estan limitades únicament a persones del mateix grup o nucli de convivència.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', a pesar de la vigència de les restriccions, este passat cap de setmana, la Policia Local d'Alboraia, en la comarca de l'Horta Nord (València), va descobrir gràcies a la col·laboració ciutadana i a un dron, una festa il·legal en la localitat.

Tal com pareix, els agents van pillar en la terrassa d'una casa situada en la Patacona, en el terme municipal d'Alboraia, a set persones juntes que han sigut denunciades per incomplir la normativa de les reunions del coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els barris de València amb major presència de Covid-19 en les aigües residuals" "El Consell diu que no es posaran més restriccions per a Falles i Pasqua"