Les exigències d'Espanya als britànics a l'hora de viatjar

Pedro Sánchez ha anunciat que els turistes britànics hauran de tindre la pauta completa de la vacuna o presentar una PCR negativa


El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que els turistes britànics que arriben a les Illes Balears hauran d'estar vacunats amb la pauta completa de la vacuna contra el COVID-19 o presentar els resultats negatius d'un test PCR.


Pedro Sánchez assegura que, d'esta manera, els turistes del Regne Unit que arriben fins a Balears compliran amb les mateixes exigències que la resta de ciutadans europeus, segons ha afirmat en una entrevista en la Ser.

"Ho aplicarem en un termini de 72 hores i així els touroperadors i turistes britànics podran adaptar-se a estes noves regles que els estic anunciant", ha dit el cap de l'Executiu, que ha subratllat "l'evolució negativa" de la incidència acumulada a catorze dies al Regne Unit, que està "molt per damunt" dels 150 casos.

El president del Govern afirma que Espanya havia de prendre "alguna precaució addicional respecte a l'arribada de turistes britànics".


Francina Armengol, presidenta de Balears, va demanar a Sanitat Exterior que exigira este tipus de proves per a detectar la COVID-19 en origen als britànics que visiten l'arxipèlag, així com "fixar controls d'entrada estrictes i assegurances" en els ports i aeroports de les illes.


Balears, destí segur per al Regne Unit

 

El Regne Unit, després de valorar la llista de recomanacions de viatges a l'exterior, va decidir incloure a les Illes Balears en la 'llista verda', que significa risc baix per a viatjar, és a dir, ho recomana com un destí segur.

La resta del territori es troba en el color ambre, on es recomana no realitzar viatges.


En color "roig" figuren els destins amb alta propagació del coronavirus, com l'Índia o països de Sud-amèrica i estaran obligats a realitzar una quarantena en arribar al país.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quasi 1.000 estudiants contagiats de coronavirus en el macrobrot a Mallorca" "El fundador de Moderna pensa que el coronavirus pot haver eixit d'un laboratori Wuhan"