La Generalitat estudia l'evolució de la pandèmia per a la celebració de les reunions de Nadal

De moment descarten aplicar més mesures restrictives
La Generalitat estudia l'evolució de la pandèmia per a la celebració de les reunions de Nadal | GVA

La Generalitat Valenciana està analitzant l'evolució de la pandèmia de cara a les pròximes setmanes i a la celebració de les reunions i festes de Nadal, encara que de moment descarta aplicar més mesures restrictives per a «no marejar la gent».

D'eixa manera ho ha indicat el president, Ximo Puig, en roda de premsa després de la reunió del Centre de Coordinació Operativa Integrada (Cecopi) amb la unitat adscrita de Policia Nacional. «Es tracta d'actuar amb el màxim rigor i de no marejar la gent: no podem traure un dia una mesura i un altre dia una altra», ha remarcat.

Puig ha defensat que «no convé» aplicar més mesures restrictives, si bé ha reconegut que Espanya seguix en una situació difícil i que «desgraciadament, les notícies que arriben d'Europa no són positives».

En tot cas, Puig ha remarcat que «hui en dia» la decisió és no aplicar més mesures, mentres la Generalitat té en marxa «una anàlisi del que passarà en les pròximes setmanes per a les festes de Nadal». Les mesures per a finals de desembre seran «més o menys restrictives en funció de l'avanç de la pandèmia», ha garantit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Organitzen una festa clandestina amb 135 persones en un local de València" "Els fiscals veuen delicte en el tracte als usuaris de la residència DomusVI de Llíria"