La Generalitat restringix a un màxim de 6 persones les reunions en les seus festeres

Esta mesura estarà en vigor fins el 9 de novembre
Reunions de màxim 6 persones | Cedida

La Conselleria de Sanitat Universal ha anunciat que, a partir d'este divendres, les reunions en les seus festeres tradicionals del territori valencià es consideraran de caràcter social i tindran, per tant, un màxim de sis assistents. La mesura estarà en vigor fins al 9 de novembre.

D'eixa manera ho han anunciat este dijous la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, en una roda de premsa en la que, a demés, han anunciat el tancament perimetral del territori valencià.

Barceló ha explicat que la Conselleria de Sanitat publicarà este divendres una resolució que modificarà la ja publicada el passat 17 d'agost i que afectarà a totes les localitats valencianes per a incorporar un nou apartat quant a les seus festeres tradicionals.

D'esta manera, ha explicat, es consideraran les reunions de les seus festeres tradicionals com a reunions de caràcter social i, per tant, es limitaran a un màxim de sis persones. Esta mesura estarà en vigor a partir d'este divendres i fins al pròxim 9 de novembre, quan es tornarà a avaluar si es manté la restricció en funció de l'evolució de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Generalitat Valenciana establix restriccions per a 31 localitats valencianes" "Puig acorda el confinament perimetral del territori valencià"