Google Maps avisa en quines localitats hi ha casos de coronavirus

Entrarà en funcionament al llarg d'esta setmana
Google Maps s'adapta al coronavirus | Pixabay

L'aplicació de mapes i navegació de Google, Google Maps, ha anunciat este dimecres que també informarà sobre els brots de coronavirus i la seua incidència en tot el món amb informació geogràfica sobre els casos de Covid-19.

La nova funcionalitat s'afegirà esta setmana per a usuaris de sistemes operatius Android i iOS com una capa extra sobre els mapes que els usuaris podran seleccionar a través del botó 'Covid-19 info' en el menú desplegable en la cantonada superior dreta de la pantalla.

La informació que es mostrarà serà la mitjana dels últims set dies de casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants per a l'àrea del mapa que s'estiga visualitzant, i també una etiqueta en què s'indicarà si la tendència de nous casos és a l'alça o a la baixa.

Estarà disponible en 220 països i territoris

L'opció de conéixer els casos de coronavirus en cada zona estarà disponible per als 220 països i territoris disponibles en Google Maps, i hi haurà dades a escala provincial o estatal, comarcal i municipal, allí a on existisquen i siguen públics.

Segons el cap de producte de Google Maps, Sujoy Banerjee, l'objectiu és ajudar a «prendre decisions sobre a on anar i què fer amb la millor informació», a demés d'arribar a eixes destinacions «de la manera més segura i eficient possible».

Les dades per a oferir esta informació sobre els casos de coronavirus i la incidència del virus provenen de múltiples fonts, entre elles la Universitat Johns Hopkins, el diari The New York Times, i l'enciclopèdia virtual Wikipedia, que al seu torn recapten dades oficials d'ens sanitaris com l'Organització Mundial de la Salut, els diferents ministeris de sanitat i hospitals de tot el món.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El territori valencià veu bé la proposta de Sanitat sobre la restricció de mobilitat" "Bèlgica acaba amb la quarantena obligatòria a l'hora de viatjar al territori valencià"