Huit municipis ixen del toc queda en estar fora de la nova proposta del Consell

Alaquàs, Almàssera, Catarroja, Montcada, Picassent, Quart de Poblet, Sedaví i Tavernes Blanques quedarien ara fora d'esta nova llista
Dels 32 municipis en què es van establir les mesures de restricció de mobilitat aprovades pel TSJCV en l'última actualització, només huit, no renoven el 'toc de queda' al no estar dins dels 77 municipis proposats pel Consell.

Cal recordar que a la província de València estes van ser: Alaquàs, Alboraia, Aldaia, Almàssera, Benaguasil, Benetússer, Benifaió, Bunyol, Burjassot, Catarroja, el Puig, Gandia, l'Eliana, Meliana, Mislata, Montcada, Paterna, Picanya, Picassent, Puçol, Quart de Poblet, Requena, Riba-roja, Sedaví, Silla, Tavernes Blanques, Utiel, València, Vilamarxant i Xirivella.

No obstant això, esta vegada Alaquàs, Almàssera, Catarroja, Montcada, Picassent, Quart de Poblet, Sedaví i Tavernes Blanques quedarien ara fora d'esta nova llista donat que els set criteris combinats que estudien els organismes sanitaris a l'hora de decidir l'empitjorament de la situació, permeten que estes localitats finalitzen estes restriccions en la mobilitat nocturna.

No obstant això, serà a partir de la fi del període previst inicialment juntament amb la decisió oficial que dicte el TSJCV referida a les noves propostes a partir de que la nova situació entre en vigor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig confirma que la meitat de la Comunitat Valenciana tindrà restriccions de mobilitat" "CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: 3.015 nous casos i dos defuncions"