Imposen 1.200 sancions per incomplir el tancament perimetral del territori valencià en Nadal

El número total de sancions s'eleva a 4.380
1.200 sancions per saltar-se el tancament perimetral en Nadal | ACN

La Guàrdia Civil ha interposat unes 1.200 propostes de sanció per incomplir el tancament perimetral entre el 23 i 27 de desembre en el territori valencià, d'acord amb l'ordre de tancament perimetral de fronteres entre comunitats autònomes.

Les dades s'han donat a conéixer durant una reunió telemàtica celebrada este dilluns, presidida per la delegada del Govern, Gloria Calera i amb assistència de representants de les subdelegacions d'Alacant, Castelló i València, i comandaments de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i el departament de Sanitat Exterior de la Delegació.

Estes sancions s'han sumat a les 3.180 propostes que s'havien interposat en l'últim mes i mig, pel que el número total s'eleva a 4.380. L'objectiu de la reunió era analitzar les actuacions dutes a terme durant els dies de Nadal i coordinar els nous dispositius de seguretat que es posaran en marxa per a la Nit de cap d'any, a demés de verificar el nivell de compliment de les mesures sanitàries acordades pel Consell.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat ampliarà les restriccions per a fumar" "URGENT: 335 municipis valencians amb casos de coronavirus en els últims dies"