La incidència acumulada se situa per baix dels 50 casos por 100.000 habitants

Este paràmetre actualment se situa en el nivell de risc baix
El territori valencià se situa com la segona autonomia amb una taxa menor | iStockPhoto (gorodenkoff)

La incidència acumulada en la Comunitat Valenciana s'ha situat en el nivell de risc baix en caure per davall dels 50 casos per cada 100.000 habitants, en quedar-se en 44,71 contagis.

D'esta forma, el territori valencià se situa com la segona autonomia amb una taxa menor, per darrere de Balears, mentres que la incidència acumulada a set dies és la més baixa d'Espanya, amb 17,39 casos per 100.000 habitants, segons l'actualització diària de casos de coronavirus que publica el Ministeri de Sanitat.

Per part seua, l'ocupació hospitalària també continua baixant: hi ha 426 pacients amb coronavirus ingressats en planta, 22 menys que el divendres, amb el que el percentatge d'ocupació de llits ha descendit del 3,9% al 3,74%.

Per baix de la mitjana d'Espanya

La pressió en UCI també baixa, amb 153 llits ocupats (quatre menys que el dijous), una ocupació del 15,82%. Els dos paràmetres se situen per davall de la mitjana d'Espanya. De la mateixa manera, en les últimes 24 hores s'han registrat 25 ingressos i 23 altes.

Finalment, la taxa de positivitat ha decrescut del 6,01% al 4,85%, per davall de la mitjana d'Espanya (5,33%). És la primera volta que la positivitat és més baixa que la mitjana espanyola en tota la tercera ona i també la primera volta que se situa en paràmetres en els quals l'OMS considera que la pandèmia està controlada (per davall del 5%). Estes dades són els recollits en l'informe que publica diàriament el Ministeri de Sanitat, xifres que no solen coincidir amb les facilitades per la Conselleria de Sanitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 1.000 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya" "87 contagis i 10 morts per coronavirus en les últimes hores en el territori valencià"