Més de 700 persones del territori valencià han rebut la vacuna contra el coronavirus en la primera jornada

Eixes persones rebran la segona dosi de la vacuna cap al 18 de gener
Han sigut vacunades més de 700 persones | Salut

Més de 700 persones, entre residents i treballadors de diferents centres, han rebut este diumenge la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus en el territori valencià, en una jornada que s'ha fet amb normalitat, han assegurat fonts de la Conselleria de Sanitat.

El primer valencià a rebre la vacuna ha sigut Batiste Martí, de 81 anys, i resident en la residència P.M.D Verge del Miracle de Rafelbunyol, en l'Horta Nord (València), qui després de rebre la primera dosi ha animat a totes les persones al fet que es vacunen perquè, segons ha dit, «ens ha costat molt arribar fins ací».

A les 09.53 hores arribaven al punt de distribució de València les primeres dosis, procedents de Guadalajara i baix estrictes mesures de seguretat, ja que agents de la Comandància de la Guàrdia Civil s'han fet càrrec de la vigilància del camió que les traslladava una volta ha creuat la província de Conca.

La vacunació ha acabat a les 15.00 hores

En la província d'Alacant, el primer vacunat ha sigut Salvador Brotons, de 65 anys, natural de Castalla i usuari de la residència de Sant Vicent del Raspeig, en l'Alacantí, mentres que en la de Castelló, la primera persona vacunada ha sigut Benilde Domingo Monferrer, de 86 anys, i usuària d'una residència de Borriana, en la Plana Baixa.

Passades les 15.00 hores de la vesprada s'ha donat per conclosa la vacunació d'esta primera jornada i els qui han rebut esta primera dosi, rebran la segona aproximadament el dilluns 18 de gener, amb el que quedaran immunitzades definitivament contra el coronavirus, han assenyalat les mateixes fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El govern valencià destinarà 240 milions d'euros per a material sanitari en 2 anys" "El missatge esperançador de les dos primeres vacunades en Espanya"