Milers de britànics celebren la 'Fancy Dress Party' a Benidorm, sense por a la COVID19

Sense mascareta, sense distància de seguretat i sense por a la Covid19. Així està sent la celebració de la Fancy Dress Party a Benidorm
Milers de britànics celebren la 'Fancy Dress Party' a Benidorm |


Sense mascaretes, ballant, brindant, abraçant-se… I sense por a la Covid19, a pesar de la preocupant situació en Benidorm.

Continuen augmentant els casos positius en esta 'capital turística' per al turisme britànic. Però sembla que les ganes de festa també van en augment. Des de fa quasi 30 anys, Benidorm finalitza les seues Festes Majors Patronals amb un esdeveniment multitudinari per als britànics: la Fancy Dress Party.

Este esdeveniment, que amb el pas dels anys ha esdevingut una icona per als britànics a Benidorm. És bàsicament una festa de disfresses. Això sí, en reunir tantes persones, es va acabar realitzant als mateixos carrers la ciutat, i és que no hi ha bars suficients per a acollir tant aforament.


El que va començar sent una festa de 20 persones, ha esdevingut un dels esdeveniments de l'any, arribant a acollir fins a 50.000 persones als anys prepandèmia. Era aleshores quan s'organitzava fins a una cavalcada que recorria els principals carrers de Benidorm. Però este any, com l'anterior, s'ha decidit cancel·lar-la.

Això no ha impedit que els britànics celebren la seua Fancy Dress Party. Els mateixos pubs de la 'zona anglesa' llueixen adornats amb banderes britàniques, globus de colors i diferents temàtiques. La música acompanya als carrers de Benidorm els britànics que, des de primera hora, llueixen les seues millors disfresses.

Sense por a la COVID, sense mascareta, i la gran majoria sense estar vacunats, però amb moltes ganes de reviure aquelles Fancy Dress Party. El resultat podrem veure'l les pròximes setmanes, quan s'actualitzen les dades de casos positius.

Important desplegament policial

 

Per evitar el 'desbarat' d'altres anys, tenint en compte la situació pandèmica al país i, concretament, a Benidorm, agents de la Policia Nacional i de la Local patrullen, des de les 10 del matí, els carrers d'esta zona britànica. L'objectiu: contenir en la mesura del possible esta festa que se celebra cada any.


Per això, Ajuntament i Subdelegació del Govern han preparat un dispositiu especial, vigilant que es complisquen les mesures de seguretat. També s'impediran les aglomeracions fora dels pubs. Això sí, reconeixen que es tracta d'una «festa privada», i per això resulta «molt difícil establir normes». Sí que es vigila el compliment de les mesures de seguretat, els aforaments, l'ús de la màscara i la distància de seguretat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sánchez anuncia una dosi de reforç contra la Covid als majors de 60 anys i sanitaris" "Nou operatiu policial a l'oci nocturn per 'salvar' el Nadal a València"