Mor un home de Viver que es va contagiar del Covid-19 i que ja havia rebut les dos dosis de la vacuna

Li van administrar en el geriàtric de Viver la primera dosi de la vacuna el 29 de desembre i el segon, el 19 de gener
L'home va donar positiu després de rebre la primera dosi de la vacuna | HJ23

Este dilluns, 25 de gener, el territori valencià ha registrat la primera persona morta després de rebre les dos dosis de la vacuna contra el coronavirus. Es tracta d'un resident que vivia en el geriàtric de la localitat de Viver, en la comarca de l'Alt Palància (Castelló), i que va donar positiu per Covid-19 després de rebre la primera dosi.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', l'home ha mort a primera hora d'este matí en l'hospital de Sagunt. La víctima va rebre la primera vacuna contra el coronavirus el passat 29 de desembre. D'altra banda, li van administrar la segona dosi de la vacuna el passat 19 de gener.

Este dissabte, el resident va començar a sentir-se indispost i després d'una revisió, des de la residència, van decidir traslladar-lo a l'hospital de Sagunt. En el centre hospitalari van avisar el diumenge a la família que el pacient travessava les seues últimes hores de vida i van permetre als seus fills acomiadar-se del seu pare que respirava amb dificultat i estava pràcticament sedat

Desafortunadament, l'home ha mort este matí. La metgessa que ha tractat a este ancià en la clínica de Sagunt va indicar ahir als familiars que l'ancià patia «una pneumònia bacteriana». 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Identifiquen a 6 persones botant-se el confinament en Onda" "La Universitat Catòlica de València suspén les classes presencials pel Covid-19"