Un total de 16 multes per fer botelló sense mesures sanitàries en Castelló

Els fets s'han produ√Įt en els √ļltims quatre dies
Açò ha obligat a la Policia Local a intensificar els controls | EP

En els √ļltims quatre dies, l'Ajuntament de Castell√≥ ha interposat un total de 16 den√ļncies per fer botell√≥ en el carrer sense respectar les mesures sanit√†ries contra el coronavirus.

Segons informa 'Mediterráneo', el tancament de l'oci nocturn ha desplaçat els botellons al voltant de la Ciutat de Transport, l'Universitat Juame I i el Planetari. Açò ha obligat a la Policia Local a intensificar els controls per a evitar la concentració de persones en esta classe d'esdeveniments.


Per este motiu, en les √ļltimes setmanes s'ha incrementat la vigil√†ncia i s'estan imposant den√ļncies no nom√©s per beure en el carrer, sin√≥ per no complir amb mesures com la dist√†ncia social o l'√ļs de la mascareta, segons ha informat el regidor de Seguretat P√ļblica David Donate.

De la mateixa manera, ha demanat responsabilitat individual i col·lectiva per a evitar accions que posen en risc a la ciutadania.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"L'alcalde de Llíria ix de l'hospital en ser ingressat per coronavirus" "Actualització festa Galileu Galilei: Ja hi ha 40 alumnes identificats"