Oltra espera començar a «vore la llum en dos, tres o quatre mesos» amb les vacunes

Ha valorat que s'haja decidit començar el primer dia
Oltra espera començar a «vore la llum en dos, tres o quatre mesos» amb les vacunes | El Español

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha valorat que s'inicie la campanya de vacunació del coronavirus a final de desembre, i ha expressat el seu desig de començar a «vore la llum al final del túnel en dos, tres o quatre mesos», però ha demanat «paciència». «Això no vol dir que el dia 28 isquem tots sense mascareta», ha afirmat.

Oltra no s'ha pronunciat sobre si eixe dia s'iniciarà la vacunació en el territori valencià, però s'ha referit a les paraules de Ximo Puig, qui ha dit que estem preparats per a rebre, emmagatzemar, distribuir i administrar 600.000 dosi de la vacuna Pfizer enfront del Covid-19.

Oltra ha explicat que al principi, pensaven que arribaria al gener, però ha apuntat que l'anunci de Illa va en la línia del de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, que va afirmar que el 27, 28 i 29 de desembre començaria la vacunació en Europa. En este sentit, ha valorat que s'haja decidit començar el primer dia.

«La meta s'avança una miqueta més», ha manifestat Oltra, però ha incidit en què això «no vol dir que el dia 28 anem tots sense mascareta. Comencen les vacunacions, però això no serà la porga de Sant Benito. Paciència. Arribarà el moment en què tinguem una certa normalitat en les nostres vides», ha agregat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pedro Duque: «La vacuna del Covid-19 té la mateixa seguretat que les altres»" "La vacunació contra el coronavirus començarà el 27 de desembre en el territori valencià"