La Policia Local d'Alacant dissol dos botellons i 5 festes en cases

S'ha denunciat a 15 persones per saltar-se el toc de queda
S'han celebrat 2 botellons | Pexels

La Policia Local d'Alacant ha posat 83 denúncies per diferents infraccions de l'estat d'alarma en la jornada del dissabte al diumenge, en la seua major part, relatives a no portar mascaretes, estar en grups i sense guardar distàncies i incomplir el toc de queda, i han dissolt cinc festes en cases i dos botellons dins de l'operatiu policial per a fer front al Covid-19.

Els agents de la Policia Local durant tot el dia, en les vigilàncies amb controls de trànsit i patrulles per la ciutat, han alçat 27 actes a persones que no portaven l'obligatòria mascareta. En el dispositiu policial de la vesprada es van trobar diferents grups que van ser denunciats imposant 14 actes per no guardar les distancia de seguretat en la via pública i excedir el màxim de persones permés.

A demés, els agents van establir un control anit en l'avinguda de Dénia en amos sentits, a on es van alçar 15 actes de denúncies, a persones que han incomplit el toc de queda. I en l'operatiu de la ciutat per a evitar nous brots, la Policia va localitzar dos grups fent botellons que van ser dissolts, i l'actuació s'ha saldat amb sis propostes de sanció per consum d'alcohol en la via pública i es van decomissar les begudes.

Per la seua part, diferents patrulles policials van intervindre en cinc festes en cases, que estaven a les 02.00 hores de matinada, a on han posat 5 denúncies per incomplir el toc de queda i estar sense mascaretes, i que generaven molèsties i sorolls als veïns.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Les noves restriccions del territori valencià" "Llargues cues en Ikea Alfafar a pesar de l'augment de contagis"