La Policia Local d'Alacant interposa 36 denúncies i dissol 9 festes privades en cases

Un total de 13 han sigut per incomplir el toc de queda i no poder justificar els desplaçaments a la ciutat
S'han fet 9 festes en cases | Pexels

La Policia Local d'Alacant ha interposat 36 denúncies durant el cap de setmana del temporal de fred en els operatius policials desplegats per a controlar i vigilar l'ús de les mascaretes, el toc de queda, fer complir les mesures de seguretat, les festes en cases i la prevenció del consum d'alcohol en via pública per a frenar la pandèmia en la ciutat d'Alacant, destacant la baixa mobilitat tant de persones com de vehicles i un descens d'infraccions.

D'eixes sancions, un total de 13 han sigut per incomplir el toc de queda i no poder justificar els desplaçaments a la ciutat, interceptats en els diferents controls estàtics de trànsit i itinerants desplegats a la ciutat.

A demés, la Policia Local esta nit del diumenge al dilluns ha sancionat a quatre persones que circulaven sense causa justificada passada l'hora del toc de queda, va intervindre en una queixa de sorolls en el carrer del Verger, i s'ha coordinat l'arribada d'un tren amb retard en l'Estació de Renfe.

Finalment, els agents de les unitats Fox i servici Nocturn de la Policia, durant el cap de setmana han dissolt un total de 9 festes en cases generant soroll i molèsties als veïns i queixes de particulars, i van ser denunciats per sorolls obligant a llevar la música, sense mascaretes i amb reunions de més de sis persones. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 locals valencians tancats i 11 sancionats per incomplir les normatives sanitàries" "Arriben 31.000 dosis de vacunes contra el Covid-19 al territori valencià"