La Policia Local d'Aldaia desallotja una reunió il·legal amb 8 persones

Es poden enfrontar a multes que poden oscil·lar entre els 601 i els 30.000 euros per infracció greu
S'enfronten a multes que poden oscil·lar entre els 601 i els 30.000 euros | Unsplash | Michael Discenza

Els agents de la Policia Local d'Aldaia, en la comarca de l'Horta (València), que feien faenes de vigilància dissabte passat van haver d'intervindre davant d'una reunió social que s'estava celebrant en un local del municipi i que infringia les restriccions que s'han posat en marxa per a tractar de frenar l'avanç del Covid-19.

En l'interior del recinte es trobaven huit persones que van ser sorpreses pels agents de Policia i que s'hauran d'enfrontar a multes que poden oscil·lar entre els 601 i els 30.000 euros per infracció greu. La col·laboració ciutadana va ser clau en esta ocasió per a poder desmantellar esta reunió en una conjuntura d'alt risc per a la Salut Pública.

La pressió hospitalària als hospitals del territori valencià és cada volta major, pel que és clau el compliment de les mesures sanitàries i la responsabilitat individual davant del Covid-19.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bravo insta als 16 municipis confinats a desplegar al màxim als seus Policies Locals" "La Unió Europea demana a Sánchez confinar 12 comunitats per la 3a onada"